Vagabond International AB - Vagabond Shoemakers prisas för sin modeexport

Vagabond Shoemakers prisas för sin modeexport

Newsdesk 17/11 07:05

Priset som årets Modeexportör 2017 tilldelas Vagabond Shoemakers. Vinnaren offentliggjordes vid Habits modegala som ägde rum på Berns under gårdagen.

Med en årlig försäljning som uppnår runt två miljoner par skor, där export står för över två tredjedelar, uppvisar varumärket stor framgång på några av världens största marknader.

?Allt sedan starten har målet varit att skapa ett modevarumärke med skor som fungerar globalt. Det är därför jätteroligt att vi nu får ta emot det här priset?, säger Marie Nilsson Peterzén, kreativ chef och medgrundare av varumärket.

Varbergsbaserade Vagabond Shoemakers får priset för att under sina 25 år, med Skandinavien som bas, etablerat varumärket på ett 40-tal marknader.

?I dagsläget är Storbritannien en varumärkesdrivande marknad tillsammans USA och Holland som är nya marknader för oss med viktiga nyckelkunder. Dessutom är vår närvaro i Milano väldigt utvecklande och inspirerande. Responsen vi får därifrån är oerhört stärkande för varumärket?, säger Anna Fahle Björcke, Head of Brand Communications.


Motivering
Med hängivenhet och fokuserat arbete når årets vinnare ut till en bred målgrupp världen över. Genom trendsäkra och högkvalitativa produkter till bra priser erövrar företaget marknad efter marknad och har blivit ett av Europas ledande varumärke.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status