KARMAKONTOT - Välgörenhetsgåvan tecknar avtal med presentkortsjätte

Välgörenhetsgåvan tecknar avtal med presentkortsjätte

Newsdesk 3/12 07:24

Goyada AB har nyligen öppnat Presentkortgallerian, en e-butik med bara presentkort som riktar sig både till företag och privatpersoner. Från och med den andra december går att beställa Karmakontots Gåvokort tankat med välgörande ändamål från Presentkortgallerian.se. Det speciella med Gåvokorten är att gåvomottagaren själv bestämmer ändamål för det tankade beloppet.

Föreningen som inte har ett kommersiellt vinstintresse är nystartad för i år med syftet att öka handlingskraften och engagemanget till föreningslivet. Dem som står bakom Karmakontot är två småbarnsföräldrar som vill satsa på en värld som vi vill ska gå i arv till kommande generationer.

- Vi ser en framtid där det är självklart att bidra utifrån sin förmåga och vi vill göra det både roligare och mer givande att bidra så att givandet blir attraktivt för fler. Nu samlar vi goda ändamål för alla smaker, exempelvis Stockholms Stadsmission men även den som traditionellt inte intresserar sig för välgörenhet kan hitta något, exempelvis föreningen Kriminellas Revansch i Samhället. Säger Erika Brandt, grundare och verksamhetschef.

Varken Presentkortgallerian.se eller Goyada har inte tidigare haft en kategori för välgörenhet men nu tillgodoser man efterfrågan med Karmakontots Gåvokort. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status