VästeråsBoxen - VästeråsBoxen på bokmässan, fredag 23 september

VästeråsBoxen på bokmässan, fredag 23 september

Newsdesk 23/9 14:45

Mikael Mogren, biskop i Västerås stift saknar inte svar. På fredagen gästade han VästeråsBoxen på Bokmässan i Göteborg.

Mogren har just kommit ut med sin bok 100 frågor om Gud och 200 svar.

-När jag började mitt jobb som biskop bjöd jag in invånarna i stiftet att ställa frågor om kristen tro, berättade Mogren på Bokmässan.

En annan gäst i VästeråsBoxen var författaren Marianne Cedervall som alltmer tar gestalt som deckardrottning. Hennes tidiga böcker om de mustiga karaktärerna Hervor och Miriam nådde stora framgångar. Marianne Cedervall berättade hur hon tagit paus med den listiga och omtyckta duon och nu skrivit sin andra deckare: Låt det som varit vila utgiven på Lind & Co. Den första går under namnet Av skuggor märkt.

Ann-Christine Kihl berättade om sin bok ?Nej jag är inte rädd för att dö? om krigsjournalisten Martin Adler och det ouppklarade mordet på honom 2006. Cath Blomkvist redogjorde rappt för varför chefer så sällan förstår människors reaktioner när förändringar ska genomföras i arbetslivet. Inte för att de har mango i huvudet, men det är under alla omständigheter titeln på hennes och författarkollegan Beatrice Arnessons bok om förändringskommunikation: ?Mango i huvet?.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status