VästeråsBoxen - VästeråsBoxen på bokmässan, torsdag 21 september

VästeråsBoxen på bokmässan, torsdag 21 september

Newsdesk 22/9 15:10

I dag var det smygrelease av journalisten och författaren Ann-Christine Kihls bok ?Nej, jag är inte rädd för att dö?, om krigsjournalisten Martin Adler. Författaren intervjuades på monterns scen och berättade om boken och om mordet som skedde för 10 år sedan i Somalias huvudstad Mogadishu.

  • -Boken handlar om Martins fängslande och många gånger farliga reportageresor runt om i välden, men också om maken och pappan som inte kom hem till sin familj. Martin visste att arbetet var förenat med fara för livet och bokens titel är hans svar till sin fru Katarina, när hon efter ett attentat frågat om han var rädd för att dö, avslutar Ann-Christine Kihl.

Temat på årets bokmässa är Yttrandefrihet, vilket gör mässan till ett passande tillfälle att släppa boken. Det offentliga boksläppet sker dock i Västerås den 28 september.

Under eftermiddagen klev Maria Löfgren upp på vår scen. Maria är författaren bakom den vackra boken ?Trädgården på Gäddeholm?. Förutom att berätta om boken och den flera hundra år gamla trädgården så delade hon med sig utav tips och trix när det gäller att återuppliva en gammal trädgård.

Det har varit full rulle den första dagen här på Bokmässan, och under dagen har VästeråsBoxen även haft besök av Arne Olofsson ifrån Bonnevier & Olofsson Förlag samt en selfiekurs ledd utav Pia Nordlander ifrån bildN.

Dagens moderator var Eva Favaro, som även är en av VästeråsBoxens författare.

För mer information och bilder, kontakta gärna:

Anneli Pettersson

Glädjens Akademi Förlag

070 ? 718 75 50

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status