VästeråsBoxen - VästeråsBoxen tar plats på Bokmässan i Göteborg!

VästeråsBoxen tar plats på Bokmässan i Göteborg!

Newsdesk 15/9 12:35

Deckare med plats för skratt. En vacker bok om Julen. Att våga hålla ord. Att förändra med kommunikation. En biografi om den mördade krigsreportern Martin Adler. VästeråsBoxen tar plats på Bokmässan i Göteborg!

Den 22-25 september samlas för första gången ett antal västeråsare i en gemensam monter på Bokmässan i Göteborg; VästeråsBoxen. Det är en uppvisning i samarbete och entreprenörskap.

Det är en härlig samling av kreativa personer som samlas i montern för att marknadsföra sina böcker och för att sätta Västerås än mer på den litterära kartan; Anneli Pettersson, Cath Blomkvist, Arne Olofsson, Pia Nordlander, Eva Favaro och Ann-Christine Kihl.

? Tillsammans är det verkligen sååå mycket roligare, säger Anneli Pettersson, initiativtagare till VästeråsBoxen och förläggare på Glädjens Akademi. Vårt samarbete är positivt för oss alla, både här på bokmässan och i arbetslivet, säger Anneli Pettersson.

Temat på årets bokmässa är Yttrandefrihet. Att bjuda in till bokrelease i VästeråsBoxen för Ann-Christine Kihls biografi om västeråsjournalisten Martin Adler, känns därför som en självklarhet. ? När journalister fängslas och blir måltavlor hotas det fria ordet, säger Ann-Christine Kihl, författare till ?Nej jag är inte rädd för att dö?. Martin Adler befann sig i farliga miljöer, det var nödvändigt för att kunna berätta. Trots ett starkt säkerhetstänkande sköts han i ryggen när han utförde sitt arbete. Martin blev ett av journalistikens alla offer, säger Ann-Christine Kihl.

Förutom torsdagens bokrelease är programmet i monter C05:50 fullspäckat. Från den runda scenen intervjuas monterdeltagarna och andra spännande västeråsare, till exempel biskop Mikael Mogren och Maria Löfgren, trädgårdsmästare och författare till boken Trädgården på Gäddeholm. Även västeråsförfattaren Marianne Cedervall tar plats på scenen. Det blir kurser i fina julklappsinslagningar och hur den bästa selfien bör tas samt ett spännande besök av en livs levande zombietomte.


För mer information och bilder, kontakta gärna:
Anneli Pettersson, telefon: 070-718 75 50, e-postadress:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status