Canon - VD-och ägarskifte på Canon Business Center i Trollhättan

VD-och ägarskifte på Canon Business Center i Trollhättan

Newsdesk 27/2 10:00

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Till vår hjälp har vi utvecklat en egen lära kallad Dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare för att få en smidigare vardag. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss

Eric Bowallius, VD och Centerchef på Canon Business Center i Trollhättan, har framgångsrikt drivit sitt företag under 11 år. Mycket har hänt under dessa år och Eric har tagit Centret och dess kunder genom den resa mot digital dokument- och informationshantering som nu tillsammans med Canons multifunktionsmaskiner och skrivare utgör grunden för vår verksamhet. Som ett kvitto på framgången mottog Eric priset som Årets Företagare i Trollhättan i slutet av 2016.

Från och med januari 2017 väljer Eric att lämna över verksamheten i Ola Petterssons händer. ?Detta blir en uppfriskande nystart för verksamheten.? säger Eric. ?För mig känns det tryggt att lämna över verksamheten till Ola och är helt övertygad om att han tillsammans med personalen kommer att fortsätta den positiva utveckling som verksamheten har? fortsätter han. Eric kommer också under en övergångsperiod finnas kvar i verksamheten.


Ola Pettersson har med sina 11 år en gedigen Canon-erfarenhet bakom sig och driver framgångsrikt sedan 2013 Canon Business Center i Karlstad. ?Jag brinner verkligen inför utmaningen att hjälper våra kunder att hitta rätt verktyg för att lösa sina vardagsproblem. Canon Business Centers sätt är unikt och bland annat med hjälp av beteendevetenskapen särskiljer vi oss på ett sätt som är lätt att ta till sig för våra kunder och samarbetspartners. Genom engagerade medarbetare strävar vi mot att alltid överträffa kundernas förväntningar? säger Ola. ?Det kommer bli spännande att ta sig an denna för mig nya marknad tillsammans med personalen i såväl Trollhättan som Karlstad och fortsätta den positiva utvecklingen? fortsätter Ola.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status