Grönklittsgruppen - VD-skifte i Grönklittsgruppen AB

VD-skifte i Grönklittsgruppen AB

Newsdesk 31/7 16:31

Grönklittsgruppens VD Mark Baljeu har sagt upp sig från sin befattning. Bakgrunden till beslutet är parternas gemensamma uppfattning om att bolaget framöver kan komma att söka efter en VD med en något annorlunda profil. Detta i skenet av de förändringsdiskussioner kring ägarbreddning och kapitalförsörjning som pågår.

  • Under de fyra år som Mark Baljeu varit VD har han, tillsammans med sina medarbetare, lyckats att mer än fördubbla bolagets omsättning och vända stora förluster till stabila vinstnivåer. För detta är vi skyldiga Mark ett stort tack och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta yrkeskarriär, säger styrelsens ordförande Jan Friedman

Styrelsen har samtidigt satt igång ett arbete med att söka efter en ny VD till företaget. Under denna övergångsperiod, med start från 1 augusti, har styrelsen tillsatt Anders Blomquist som tf VD.

  • Med Anders som interims-VD säkerställer bolaget fortsatt kompetens och kontinuitet i bolaget. Anders Blomquist är sedan flera år även styrelseledamot i Grönklittsgruppen, framhåller Jan Friedman.


Styrelsen

För frågor och upplysningar vänligen kontakta Jan Friedman, styrelsens ordförande. +46705612422


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status