VD-Stödet - VD-stödet har varit i VDs tjänst i 15 år.

VD-stödet har varit i VDs tjänst i 15 år.

Newsdesk 2/5 06:52

VD-stödet har sedan starten 2004 vuxit från tre till idag ca 40 stycken erfarna företagsrådgivare med placeringsorter runt om i landet. Vi har som enda uppdrag att erbjuda hjälp och stöd till VD för, i huvudsak, små till medelstora företag. Våra uppdragsgivare återfinns bland VD:ar inom såväl ägardrivna företag som hos externt anställda VD:ar. Under de gångna 15 åren har VD-stödet haft förmånen att få stötta VD:ar i drygt 1 000 små till medelstora företag från ett 100-tal olika branscher. VD-stödet har ingen färdiga metoder eller verktyg som måste användas för att lyckas, utan allt stöd är företagsunikt och uppdraget definieras i dialog med VD. Vi brukar också säga att ?Vi inte är metodiker utan pragmatiker?. Vi vill på detta sätt tacka våra befintliga och tidigare uppdragsgivare för dessa mycket trevliga och produktiva år och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

- Tack vare VD-stödet gick vi från en olönsam ?källarfirma? till ett lönsamt företag, säger Mikael Håkansson på Säker Bostad AB. Genom åren lärde vi oss väldigt mycket om hur man driver ett företag.

- Det skall inte bara vara nyttigt utan det skall också vara roligt att samarbeta med oss, säger Jan Marcusson-Ståhl på VD-stödet. Vi ser naturligtvis även fram emot att få stifta bekantskap med för oss nya VD:ar som har önskemål om att utveckla sina företag.

Lars-Olof Peterson VD

Kontakt:

Lars-Olof Peterson

Mejl: larsolof.peterson@vdstodet.se

Tel: 0708794132


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status