Sundsvalls kommun - Vem blir Årets företagare i Sundsvall?

Vem blir Årets företagare i Sundsvall?

Newsdesk 30/3 14:23

Från och med onsdagen den 30 mars kan vem som helst nominera sin favorit till utmärkelsen Årets företagare i Sundsvall. Vinnaren kommer att presenteras på Sundsvall Business Awards den 22 september och fram till den 30 april är det möjligt att skicka in sina nomineringar.

- Förra året nominerades 23 personer, vilket var rekord, men vi hoppas få in ännu fler förslag i år. Som vi ser det så är det här SBA:s mest prestigefulla utmärkelse och vi har enormt många duktiga företagare i Sundsvall just nu, säger Petter Ekman, affärsområdeschef på Näringslivsbolaget i Sundsvall.


Det är just Sundsvalls kommun/Näringslivsbolaget och Företagarna Sundsvall som står bakom priset, och årets jury består av Lotta Uvhage, Företagarna Sundsvall, Petter Ekman, Näringslivsbolaget, Ewa Sandeheim, Åkroken Business Incubator och Omar Barsom, Active Life Assistans, Företagarambassadör för Sundsvall.

- Priset ska gå till en företagare vars företag har sitt säte i Sundsvalls kommun och som kan vara en förebild för andra. Efter att nomineringstiden gått ut, så kommer de tio huvudkandidaterna presenteras vid en presslunch, och då tar juryns arbete vid, säger Lotta Uvhage, ordförande för Företagarna Sundsvall.

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer (övriga kriterier, se nästa sida).
Mer information och nomineringsformulär hittar man på www.naringslivsbolaget.se, eller www.foretagarna.se, sundsvallssidan.

För ytterligare information nås Petter Ekman på 070-699 57 55, eller Lotta Uvhage på 073-333 83 44.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status