Kvillebäcken - Verksamheterna i Kvillebäcken bjuder in till julmarknad 12 december

Verksamheterna i Kvillebäcken bjuder in till julmarknad 12 december

Newsdesk 7/12 13:35

Nu följs succén upp ? för andra året i rad arrangerar verksamheterna i Kvillebäcken julmarknaden Kvillejul. Den 12 december bjuds det på traditionell julmarknad med lokala produkter, körsång, granförsäljning och klädinsamling utanför Kville Saluhall.

Under de senaste veckorna har ett antal verksamheter i Kvillebäcken arbetat intensivt med att förbereda för Kvillejul. Julmarknaden arrangeras för andra året i rad och på plats utanför Kville Saluhall bjuds det den 12 december på vackra julsånger, granförsäljning, jultomte för barnen samt glögg och pepparkakor till alla besökare. Verksamheter med lokal förankring är i majoritet bland utställarna.

? Kvillejul är ett fantastiskt initiativ som skapar gemenskap och innebär en ökad kännedom för oss och området. Vi hoppas att julmarknaden blir en återkommande tradition och i förlängningen ett initiativ som fler lokala verksamheter engagerar sig i, säger Caroline Möller som tillsammans med Annelee Scherman driver inredningsbutiken Herkulesgatan 5 i Kvillebäcken.

På plats finns även Emmaus Björkå och säljer allt som hör julen till. Intäkterna från julmarknaden skänker de till Rosengrenska Stiftelsen som verkar för sjukvård för gömda flyktingar här i Göteborg. Besökare kan även ta med sig kläder, skor och småprylar som Emmaus Björkå samlar in. Och efter fjolårets succé hoppas man på en välbesökt marknad.

? Förra året hade vi över 600 besökare, vilket var över förväntan eftersom det var första gången julmarknaden anordnades. Jag hoppas på dubbla antalet besökare i år, säger Pantea Asgari, ansvarig för Kville Saluhall.

Kvillebor och göteborgare välkomnas alla till marknaden utanför Kville Saluhall, den 12 december kl.10.00-16.00. Evenemanget är ett samarbete mellan byggbolagen och lokala verksamheterna i Kville.

Program

12.00?14.00 Lägenhetsvisningar
13.00 Körsång av Bäckebol Vocalis
14.00 Vinnaren #mingrönajul annonseras

Så tar du dig till Kvillejul: Ta spårvagn 5, 6, 10 eller 13, alternativt buss 17, 24 eller 99 till Vågmästareplatsen. Om du går eller cyklar är adressen Gustaf Dalénsgatan 2.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status