Raise Reach - Överväldigande intresse för Bakuhatsu?

Överväldigande intresse för Bakuhatsu?

Newsdesk 16/4 11:21

Mottagandet av Bakuhatsu?, den nya revolutionerande tradingplattformen för kryptovaluta i realtid, är över förväntan. Fintechplattformen som är utvecklad av Sprinkle för framtidens kryptovalutainvesterare att redan idag skapa sig en extrainkomst baserat på Bitcoinvalutans dagliga volatilitet, tas emot med ett mycket stort intresse.

Bakuhatsu? plattformen använder sig av Artificiell Intelligens och analyserar till exempel förändringar i globala bitcoinkurser från flera olika börser i realtid samt samlar in och analyserar användarens internetsökningar, sammanställda från en mängd olika källor i syfte att optimera funktionaliteten och skapa gränsöverskridande värden #createcrossvalue.

Fintechplattformen bakuhatsu.io hanterar förutom kryptovalutor som bitcoin även USD och EUR.

Det första genomförda test webinariet i förra veckan visade på ett intresse över förväntan, speciellt med tanke på den korta framförhållningen. Sprinkle har utvärderat webinariet och även utvecklat innehållet i linje med bolagets kvalitetsmodell och meddelar att nästa utbildning i användningen av fintechplattformen äger rum på måndag den 22 april klockan 19:00 i formen av ett Facebook Live Webinar.

https://www.facebook.com/thesprinklegroup/

- Vårt varumärke Bakuhatsu? är en del av Sprinkle Fusion Power, som genom en digital likriktning av plattformar tar vara på synergier och utvecklar fintechlösningar för människor att redan idag ta del av den globala investeringsmarknaden, digitalisera sin ekonomi, säkra sin kryptovaluta i fastighetsinvesteringar eller använda vår token i framtida affärer. Bakuhatsu? är en revolutionerande fintechplattform som skapar helt nya förutsättningar att göra vinster på kryptovalutans kursförändringar. Under det andra webinaret kommer vi att fortsätta att tala om vad Bitcoin är och varför volatila marknader är fantastiska för att tjäna pengar, både i upp- och nergångar på marknaderna, säger Ian Casseman, tf VD Sprinkle.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut




LÅNEFÖREMEDLARE:



ALLA LÅN:




- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status