Otto Bock Scandinavia AB - Vi satsar på att aktivera deltagarna under TCS LidingöRullet och TSC LidingöRuset i år igen!

Vi satsar på att aktivera deltagarna under TCS LidingöRullet och TSC LidingöRuset i år igen!

Newsdesk 20/9 13:27

TCS Lidingöloppet är världens största terränglopp som genomförs i september på Lidingö i Stockholm. Vi är stolta över att vara en del av detta evenemang som lockar över 35.000 deltagare under helgen. Under fredagen är vi först ut i raden av lopp med TCS LidingöRuset och TCS LidingöRullet där Ottobock är officiell leverantör till båda loppen. Målsättning med samarbetet är att skapa en upplevelse för deltagarna och inspirera till en fortsatt rörlig vardag, för alla.

?Fler och fler deltagare tar sig an utmaningen och deltar i något av loppen och det är en mycket rolig utveckling tycker vi såklart. Vi vill vara med och bidra till inte bara en rolig dag med målgång på Grönsta gärde utan vi ser detta som en satsning där vi kan få fler med funktionshinder att aktivera sig, utmana sig själva och hitta en vardag som innehåller gemenskap, aktivitet och rörelse. Den glädje och energi vi möts av under TCS Lidingöloppen är ett betyg på att just aktivitet är viktigt och att det ger energi tillbaks. Tack alla som varit med tidigare och som vill vara med i år igen. Vi ses på Lidingö 22 september?, säger Lisa Lundh, Marketing Manager Ottobock.

TCS LidingöRuset är loppet för dig som har någon form av funktionsnedsättning, går i särskola eller arbetar i daglig verksamhet eller på dagcenter. Loppet arrangeras med två distanser ? 1,7 km respektive 4 km.

TCS LidingöRullet är ett lopp på 2 km och är öppen för alla med rullande hjälpmedel. Deltagarna väljer bland tre klasser: Rullstol med assistent, rullstol tävling manuell och rullstol tävling racerunning. Målgång sker på Grönsta gärde.

För mer information kontakta Lisa Lundh, Marketing Manager Ottobock, via telefon 070-526 45 50 eller e-mail lisa.lundh@ottobock.se 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status