Videum AB - ?Videum blickar framåt på 30-årsjubileum

?Videum blickar framåt på 30-årsjubileum

Newsdesk 21/11 08:32

Den 22-23 november firas 30-årsjubileum för Videum AB. Videum bjuder in såväl hyresgäster som intresserad allmänhet till ett program med två lite längre Föreläsningar fokuserade på framtiden, Virtual Reality-upplevelse av vårt planerade nästa hus, Frukostmingel med spännande företag samt en Historisk tillbakablick och Rundvandring på campus.

Den framtidsfokuserade föreläsningen ?Videum into the future 1? på tisdagen inspirerar till att fånga upp förväntade och oväntade framtidstrender för att skaffa sig försprång och konkurrensfördelar, liksom en arkitektonisk framtidsspaning. Huvudföreläsare är trendbevakare, omvärldsanalytiker och framtidsstrateg Bengt Wahlström och arkitekt Lotta Sundell.

?Videum into the future 2? på onsdagen handlar om hur Bio-, Informations-, Nano- och Kognitiva teknologier håller på att förändra samhället, samt varför, hur och för vem regionen kan skapa förutsättningar för kunskapsöverföring via forskning. Huvudföreläsare är framtidsforskare Lena Rachel Anderson samt professor Lena Fritzén och IECs projektledare Lars Hornborg.

På programpunkten ?Say hello to Charlie? kan vi genom den nya virtual reality-tekniken få en känsla av det nya spännande byggprojekt Videum planerar i Videum Science Park.

Videum AB bildades 22 december 1986, men våra 30 år firas 22-23 november 2016.

DATUM tisdag-onsdag 22-23 november 2016
PLATSER Se respektive programpunkt på http://www.videum.se/c/sciencepark/e/videum30
(Med några få undantag hålls programpunkterna i Hus Echo, Framtidsvägen 18, Växjö.)

Journalister är välkomna att vara med.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status