Videum AB - ?Videum har det enda nominerade kontoret i Småland

?Videum har det enda nominerade kontoret i Småland

Newsdesk 11/10 06:00

Att tävla om det snyggaste kontoret kan tyckas ytligt, men Videum motiverar sitt bidrag med att man rakt igenom byggprocess och inredning tänkt kostnadseffektivt, flexibelt och med maximalt återbruk. Personalens välmående har hela tiden stått i centrum för utformandet av det nya kontoret.

Under oktober pågår tävlingen ?Sveriges Snyggaste Kontor? där Videum AB finns med bland de 73 tävlande. Merparten av de tävlande kommer från storstäderna och från Småland är det endast Videums kontor som nominerats.

Hus Echo, som är det nominerade bidraget, är 600 kvm och rymmer kontor för de ca 20 anställda och konferenslokaler för hyresgästerna i Videum Science Park. Det mörka huset från entrésidan överraskar när det öppnar upp för ljuset och naturen när man kommer in och möts av ett stort glasparti där man ser grönska, vattenspeglar och Teleborgs slott i fonden.

Personalens välmående har stått i centrum genom att man själv fått skatta i vilken miljö man presterar bäst och kontoret har därför en blandning av egna kontor, delade kontor och mindre öppna landskap med matchande, men personligt gjorda tapetval. Däremellan finns öppna fika- och mötesytor, videokonferens och konferenslokaler som kan nyttjas av alla hyresgäster. Detta ger ett uppskattat flöde av besökare i huset som upplevs mycket tyst efter bland annat val av textilmattor i de flesta utrymmena.

- Vi får höra så många positiva kommenterar från besökare i vårt nya kontor att det ska bli spännande att se hur det står sig i en nationell tävling, säger VD David Svensson. I arbetet med vårt nya kontor har såväl fastighetschef som ansvariga för underhåll, kommunikation samt reception och konferens varit involverade som representanter för sin avdelning och vi är alla mycket nöjda med vår nya arbetsmiljö.

Tävlingen ordnas av Lokalnytt.
http://ssk.lokalnytt.se/info/20172

(På länken ser du foton från Videums kontor.)


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status