Vimur AB - Vimur etablerar kontor i Göteborg

Vimur etablerar kontor i Göteborg

Newsdesk 20/11 14:42

Malmöbaserade BI-konsultbyrån Vimur expanderar och etablerar nu en permanent närvaro i Göteborg. Vimur räknar med att nyanställa 3?5 konsulter per år under de närmaste åren.

Verksamheten i Göteborg med kontor på Hängpilsgatan 5 i Västra Frölunda kommer, precis som kontoret i Malmö, först och främst att leverera Vimurs problemlösningskoncept ?Qlik ? ett steg längre?; en effektiv metodik för design, utveckling och leverans av Qlik-applikationer. Göteborgsenheten kommer också hantera lokal efterfrågan på kompetent förändringsstöd, både i anslutning till Qlik produkter och som separat tjänst.

Som kontorschef har Vimur rekryterat Daniel Jansson som i 20 år har arbetat med förändringsledning inom svensk industri. Daniel kommer senast från en tjänst som strategichef inom Stena Recycling.

?Vi är mycket glada att vi har kunnat rekrytera en så kunnig och erfaren kraft som Daniel för att bygga upp vår Göteborgsverksamhet. Vi ser att Göteborg med omnejd är ett område där det finns en stor potential för vår inriktning mot producerande och distribuerande företag. Vimurs kunskap om produktion och logistik ger ett stort mervärde för kunder som vill prata problemlösning och inte bara teknik.?, säger Håkan Jöne, VD för Vimur.

Vimurs plan är att anställa 3?5 konsulter årligen under de närmaste åren. ?Det kommer behövas för att leverera till både befintliga och nya kunder?, betonar Håkan Jöne

Medarbetare kommer rekryteras löpande, både erfarna konsulter och direkt från högskolor.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Meda

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status