Gothia Innovation - Volvo Car Engine etablerar sig i Gothia Science Park

Volvo Car Engine etablerar sig i Gothia Science Park

Newsdesk 17/1 12:59

Volvo Car Engine har öppnat ett kontor för sektionen ?Manufacturing Research and Concepts? i Gothia Science Park. Den huvudsakliga verksamheten är att leda forskning, förutveckling och de tekniska frågeställningarna inom förberedande produktionsutveckling.

Manufacturing Research and Concepts arbetar med utveckling av tillverkningsteknik och koncept, inklusive konceptuell produkt- och processintegration, som är tänkta att tillämpas i kommande industrialiseringsprojekt.

Det nya kontoret i Gothia Science Park kommer att stärka möjligheterna till samarbete med Högskolan i Skövde och andra forskningspartners.

- Fantastiskt inspirerande att Volvo Car Engine väljer Gothia Science Park för att etablera sin framtid, säger Kenneth Alfelt på Gothia Innovation AB och som är ansvarig för etableringar i innovationsmiljön.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Gothia Science Park?
Vill du och ditt företag utvecklas och växa genom att vara en del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då är innovationsmiljön Gothia Science Park i Skövde platsen för er. Här kan ni utvecklas och växa genom att få stöd i att starta och driva företag, utveckla produkter/tjänster, affärer och få tillgång till kompetens. För frågor kring etablering i parken är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, verksamhetsansvarig för Services och etableringar i Gothia Science Park, via Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Volvo

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status