Walleräng E-bikes AB - Walleräng E-bikes - ny svensk elcykel - vinnare av internationellt designpris - EUROBIKE AWARD

Walleräng E-bikes - ny svensk elcykel - vinnare av internationellt designpris - EUROBIKE AWARD

Newsdesk 27/8 11:27

Det är med stor glädje Walleräng E-bikes AB kan meddela att deras nylanserade svenska elcykel - Walleräng Modulär One med mitt-motor-system - tilldelats pris som vinnare av Eurobike Award 2015 under den internationellt välkända cykelmässan i Tyska Friedrichshafen - Eurobike 2015.

EUROBIKE AWARD är den internationellt ledande design-tävlingen för företag som är verksamma i cykelbranschen. Nya och innovativa produkter bedöms och utvärderas av en oberoende jury bestående av sex tycken expert-jurymedlemar. Tack vare sin transparenta bedömningsprocess tillhandahåller Eurobike Award viktigt information och hjälpt till slutkunder vid sin bedömning och utvärdering av produkter vid köptillfället. Eurobike Award ger även en oberoende bekräftelse på högsta nivå av innovation, funktion, kvalité och hållbarhet. 

- Det är extra roligt att vår elcykel med utveckling och montering i Sverige blir tilldelad internationella utmärkelser under Eurobike i närvaro av hela världens cykelintressenter, säger Christian Walleräng, grundare och utvecklare av Walleräng E-bikes AB.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status