Webcruiter AB - Webcruiter lanserar nytt rekryteringsverktyg

Webcruiter lanserar nytt rekryteringsverktyg

Newsdesk 12/12 10:54

I dag lanserar Webcruiter ett helt nytt rekryteringsverktyg för rekryterare och rekryterande chefer som vill arbeta professionellt med rekrytering.

Rekryteringsbranschen är hetare än någonsin och företag lägger stora resurser och tid på att hitta den perfekta kompetensen. För att bidra till en professionell rekryteringsprocess som går snabbt och smidigt att genomföra lanseras idag NYA Webcruiter. Webcruiter har funnits på marknaden sedan 2003 och är marknadsledande i Norge. Verktyget är byggt och framtaget av rekryterare för rekryterare och chefer som vill arbeta professionellt med sin rekrytering.

Den nya versionen av Webcruiter uppfyller alla krav som en rekryteringsansvarig ställer och den är dessutom enkel för jobbsökaren att använda. Webcruiters nya rekryteringslösning är utvecklad för att passa chefer som anställer några få personer om året, såväl som rekryterare som anställer på heltid.

NYA Webcruiter är utvecklat med ambitionen att vara bäst på design, användarvänlighet och funktion. Gränssnittet är dynamiskt och enkelt att jobba i och fungerar lika bra på laptopen som i mobilen.

Verktyget leder användaren framåt från att ett rekryteringsbehov uppstår tills dess att anställningen är genomförd. Detta via sex tydliga steg; Behovsanalys, tidsplanering, annonsbyggare, förhandsvisning av annons i mobila enheter, CV score och statistik.

- Redan för 10 år sedan bestämde Webcruiter sig för att vara rekryteringslösningen som är bäst på integrationer. Det är ju givetvis inget vi ändrar på i den nya versionen. Vi har lagt stort fokus på att ta reda på vad våra kunder vill ha genom att genomföra otaliga fokusgrupper under utvecklingens gång. Vi har även tagit in tung kompetens gällande UX vilket vi tror är avgörande för en väldigt medveten och med all rätt krävande målgrupp, säger Webcruiters produktchef Elisabeth Grylling.

- Webcruiter kommer genom den nya lösningen kunna bidra med en snabbare och mer exakt rekrytering, samt ett större kandidatinflöde. Genom innovation och med hjälp av den senaste tekniken tillsammans med en hög rekryteringskompetens kommer Webcruiter att fortsätta vara marknads-ledande under de kommande åren, säger Webcruiter VD Fredrik Mæhlum.

För mer information:

Fredrik Mæhlum, VD ? fredrik.mehlum@webcruiter.no | + 47 99 45 75 37

Elisabeth Grylling, Produkchef ? elisabeth@webcruiter.no | +47 95 86 99 01


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status