Letsfaceit Nordic AB - wet n wild® lanserar revolutionerande nyheter

wet n wild® lanserar revolutionerande nyheter

Newsdesk 2/8 12:30

wet n wild® släpper nu i Augusti 2017 årets nyheter och aldrig har en lansering sett bättre ut! Den omåttligt populära serien Photo Focus™ som tagit USA med storm kommer äntligen till Norden med sina produkter bestående av flytande foundation, concealer och pressade puder. Produkterna i Photo Focus™-kollektionen är skapade för selfie-generationen för att ge ett oklanderligt resultat med en matt finish och de är testade under 7 olika ljusförhållanden. Alla produkter i serien är dessutom helt veganska!

Photo Focus™-serien ackompanjeras även av ett flertal andra spännande nyheter såsom den imponerande LashRenegade Mascara, de flytande matta läppstiften i serien MegaLast® LiquidCatsuit, två highlighter-puder, makeupstift med concealer och highlighter samt 4 borstar för perfekt applicering av din makeup! Dessutom släpper varumärket nya trendiga färger för bland annat ögonskuggor, läppstift och nagellack.

-Vi är så stolta och förväntansfulla över den här lanseringen, det är kul att se hur wet n wild® satsar på innovation och kvalitet, utan att tappa den låga prispunkt de vill ha för att kunna vara tillgängliga för alla. Det är dessutom roligt att se att ett så stort internationellt varumärke fortsätter göra produkter som är cruelty free och att många av produkterna nu även är veganska. Det är mer sådant som denna bransch behöver se, säger Nina Drake som är produktchef och ansvarig för varumärket i Norden. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status