White and White Event AB - White & White Event och Vesterhavsgruppen anordnar White Christmas i Falkenberg

White & White Event och Vesterhavsgruppen anordnar White Christmas i Falkenberg

Newsdesk 9/9 07:00

30 november samt 1,2,3 december anordnar White and White Event tillsammans med Vesterhavsgruppen, White Christmas. En fartfylld show i kombination med ett fantastiskt julbord av traditionellt snitt. White Christmas kommer gå av stapeln i moderna Arena Vesterhavet i Falkenberg. Stefan Odelberg, känd från ett flertal TV-framträdanden samt högaktuell med sin ?En talk-talk show? på Trädgårn i Göteborg, kommer leda er igenom en kväll fylld av humor, medryckande musikframträdanden och en gnutta magi. Bland kvällens artister finner vi Linda Bengtzing som via sin TV-karriär samt sina många framträdanden i Melodifestivalen blivit ett känt ansikte hos svenska folket. 2014 års Idolvinnare Lisa Ajax kommer med sin mäktiga röst att skapa en härlig stämning i vintermiljön inne i Arena Vesterhavet. De kompletteras av det lokala bandet Four4You där vi känner igen Thomas Jönsson och Karin Nyroos som deltog med Team Wells i Körslaget . En helkväll där tradition möter modernt i en underbar mix väntar besökarna till White Christmas.

Galan är en gemensam satsning från framstående White and White Event och framgångsrika Vesterhavsgruppen
Samarbetet mellan Vesterhavsgruppen och White and White Event har en naturlig koppling då White and White Event sedan tidigare har mycket erfarenhet av stora musikproduktioner, galor och unik konceptutveckling. Detta i kombination med Vesterhavsgruppens nyöppnade Arena Vesterhavet gör att alla möjligheter till ett långt och framgångsrikt samarbete finns.

?Från Vesterhavsgruppens håll känns detta projekt fantastiskt spännande. Vi knyter en av de främsta eventbyråerna i landet till oss i form av White and White Event och aktiverar samtidigt Arena Vesterhavet med ett väldigt roligt projekt i form av White Christmas, en julshow utöver något som tidigare skådats i Falkenberg.? - Boris Lennerhov, Vesterhavsgruppen.

"Satsningen på White Christmas är ett led i den totalsatsning som Vesterhavsgruppen gör i hela området. Arena Vesterhavet skall bli en naturlig mötesplats såväl när det gäller nöjesarrangemang som stora idrottsupplevelser. Samarbetet med White and White och vår julgala är det första i vad vi hoppas skall bli en stadig ström av arrangemang för Falkenberg med omnejd." - Roger Wiklund, Vesterhavsgruppen.

?White and White Event är en eventbyrå som har en väl inarbetad verksamhet såväl i Stockholm som utomlands. Vi har en lång erfarenhet av att arrangera stora evenemang, konserter och galor. Nu har vi vänt blickarna västerut och White Christmas är ett led i vår expansion och etablering på Västkusten. Vi ser att det finns ett uppdämt behov för den här formen av evenemang och ser en möjlighet att till kommande år utveckla konceptet till att gälla i fler städer. Men till en början känns det fantastiskt roligt att kunna ge Falkenberg med omnejd chansen till en härlig, fartfylld kväll med fantastisk mat och en grym show!? Annika Jönsson, White and White Event.

Önskar du ge dig och dina medarbetare en unik upplevelse som tar ut svängarna? Besök www.whitechristmas.se där du finner mer information om galan samt ges möjligheten att säkra er plats genom att köpa biljetter.

Pressansvarig
Annika Jönsson
White and White Event
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status