Wideco Sweden AB - Wideco går in i partnerskap med Airwatergreen för att leverera en avancerad övervakningslösning

Wideco går in i partnerskap med Airwatergreen för att leverera en avancerad övervakningslösning

Newsdesk 14/11 10:59

Borås 14 november 2017

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi har gått in i partnerskap med det innovativa teknikbolaget Airwatergreen som levererar avfuktningsutrustning i världsklass.

Wideco har under många år utvecklat en komplett hostinglösning med mjukvaror som hanterar kommunikation, statistik och analys av våra övervakningsenheter och där vi idag på ett effektivt och driftsäkert sätt övervakar allt från fjärrvärmeledningar till tusentals enheter för nivåövervakning av fjärrvärmekammare över hela världen. Systemet går under namnet WiDetect Online.

Airwatergreen utvecklar och marknadsför produkter för avfuktning baserad på en patenterad avfuktningsteknik som ger en rad unika fördelar. Tekniken möjliggör en effektiv avfuktning i kalla liksom varma temperaturer, vilket är helt unikt. Detta med en betydligt lägre energiförbrukning jämfört med andra alternativ på marknaden. Med hjälp av Airwatergreens avfuktning, så kan kunderna minska sin uppvärmning och spara energi utan att riskera att fuktproblem uppstår. Airwatergreen kommer nu att kunna erbjuda en kraftfull lösning för övervakning av luftavfuktare speciellt anpassade för installation i fjärrvärmekamrar via WiDetect Online hostinglösning.

Wideco har tagit fram en specialutvecklad hårdvara för anslutning till Airwatergreens produkter och även integrerat in produkten i vår helt nya webbaserade Dashboard som lanseras under november för att enkelt kunna se statistik och mätvärden helt oberoende av plattform.

?WiDetect Online från Wideco har utvecklats för att leverera ett driftsäkert övervakningssystem som vi på Airwatergreen nu får tillgång till för att ytterligare förbättra och öka tillgängligheten till våra avfuktare i fält. Vi ser fram emot att presentera det för den svenska marknaden. Vidare har Wideco en stor bas med potentiella kunder både i Sverige och utomlands och vi är övertygade om att detta erbjudande kommer att uppskattas stort av våra kunder och marknaden i stort? säger Bo Tiderman, VD på Airwatergreen.

Om AirWaterGreen

Airwatergreen AB är ett svenskt luftbehandlingsbolag som erbjuder energieffektiv avfuktning i alla klimat.Bolagets produkter avlägsnar effektivt fukt och lukt vilket förlänger livslängden på byggnader, varor och utrustning, samt skapar en hälsosammare arbetsplatsmiljö att vistas i. Airwatergreen har idag över 300 installationer i främst de nordiska länderna.

Bolaget innehar en rad patent, bland annat i USA, Kina och EU, och satsar stora resurser på teknikutveckling. NyTeknik och Affärsvärlden utnämnde bolaget till ett av Sveriges 33 hetaste teknikbolag 2016. Airwatergreen har kontor i Uppsala och Malmö.

För mer information besök www.airwatergreen.com

Om Wideco

Wideco är världsledande inom området och erbjuder ett av marknadens mest effektiva fuktövervakningskoncept till företag inom fjärrvärme, fjärrkyla, VA och industri. Vi vänder oss till dig som vill öka ditt företags driftssäkerhet genom att i god tid upptäcka och åtgärda läckor i rörledningssystem, fjärrvärmekammare eller andra utrymmen. Resultatet är en tryggare och kostnadseffektivare verksamhet. Wideco har idag ett brett produktsortiment, med flera patent och arbetar med kunder och partners i hela världen. För mer information besök www.wideco.se

Kontaktuppgifter

Karl-Johan Wirfalk, VD, telefon 0706 101820, e-post kjw@wideco.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status