Arenakoncernen - ?World Class presenterar stolt ett nytt samarbete med Jonas Colting i vår nya riktning mot hälsa i världsklass!

?World Class presenterar stolt ett nytt samarbete med Jonas Colting i vår nya riktning mot hälsa i världsklass!

Newsdesk 4/2 23:18

World Class gör nu en tydlig riktningsförändring ifrån att ha varit en mer traditionell gym- och träningsanläggning, till att nu satsa bredare och långsiktigare på hälsa ur ett helhetsperspektiv.

En del av den satsningen är att etablera ett samarbete med Jonas Colting, sexfaldig VM- och EM-medaljör i triathlon, föreläsare och hälsodebattör.

Ledorden i World Class nya satsning är kontinuitet, långsiktighet och hur rätt kombination av mat och rörelse över tid kan utveckla varje individs inneboende potential för hälsa och livskvalitet. World Class vill vara ett tydligt alternativ till den genvägsmentalitet, Quick fix och 5-minuterslösning som annars kommit att prägla tränings- och hälsoindustrin. Den här filosofin kommer att prägla och genomsyra hela World Class verksamhet, från sortiment i kafé och produkter till utbudet av träningspass och aktiviteter. Funktion kommer att vara viktigare än yta. Ett exempel på det här är att betydligt fler utomhusaktiviteter kommer att erbjudas.

Vi vill vara träningscentret som erbjuder riktig hälsoträning för vanliga människor. Vi ser ett enormt intresse kring konditionsträning och olika evenemang idag. World Class anläggningar kommer också att anpassas till den här nya inriktningen. Ett exempel är vårt träningscenter i Vasastan som är under ombyggnad och som kommer att ha flera spännande tillägg mot tidigare, exempelvis en inomhussal med konstgräs, säger Ann-Charlott Ehrnborg affärsområdeschef för World Class International Brand Sverige AB, som är det senaste tillskottet inom Arenakoncernen AB.

? Alla människor besitter en oerhörd fysisk potential, säger Jonas Colting. Vi ser idag hur många tar sikte på svåra och tuffa fysiska utmaningar och med kontinuitet i träning och livsstil kommer i makalös form, många utan tidigare träningsbakgrund! Det visar bara att det enda som någon individ någonsin saknar är tid och repetition. Vi vill vara katalysatorn för detta och genom kunskap, handledning och inspiration guida människor in till en hälsosammare livsstil, oavsett vilka mål man har. Jag ser verkligen fram emot det här samarbetet, säger Colting.

Om World Class:
Vi på World Class står för hälsa och träning i världsklass. För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tränar på det tillräckligt mycket. Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga ? vi vet hur man gör för att lyckas. Vi har träning för årets alla årstider, inomhus och utomhus ? vi har träning i världsklass!

Om Jonas Colting:
Jonas Colting är sexfaldig VM- och EM-medaljör i triathlon. Under sommaren 2014 simmade han 640 kilometer mellan Stockholm och Göteborg och samlade in 716000 kr till WaterAid. Han är författare till fyra böcker och är en av Sveriges främsta hälsoföreläsare och coacher. Han genomför utbildningar, clinics och camps inom löpning, simning, matlagning och livsstil. Podden Coltings Nakna Sanning är en av landets populäraste hälsopoddar med runt 30000 lyssnare i veckan.

Ann-Charlott Ehrnborg 0721-55 93 89
Jonas Colting 070-691 81 67
Magnus Eriksson 070-867 30 30


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status