Xlent IT Consulting - XLENT Strategy blir Differ

XLENT Strategy blir Differ

Newsdesk 3/12 06:00

Differs erbjudande omfattar alla intäktsrelaterade discipliner; kundbasoptimering, varumärkesstrategi, lojalitet, digitalisering, prissättning, och mycket mer.

Såväl XLENT Strategy som Differ har länge arbetat med intäktsrelaterade frågeställningar, men arbetet har drivits med delvis olika inriktning. Differ har, sedan starten 1996, arbetat med intäktsfrågor ur ett varumärkesperspektiv. XLENT Strategy har i tio år arbetat med kundbasen som främsta utgångspunkt.

För båda bolagen har samma sak dock blivit tydlig: vägen till fullt genomslag i intäktsarbetet går genom ett gemensamt fokus och ett enat perspektiv tvärs funktioner. Konsulterna på Differ brinner för att på olika sätt hjälpa sina uppdragsgivare att nå detta enade perspektiv. Tillsammans för de med sig ett helhetsperspektiv på intäktsfrågan ? oavsett om uppdraget är brett eller tydligt funktionellt avgränsat.

Differ består av ett trettiotal strategikonsulter. Kontoret finns på Regeringsgatan i Stockholm och uppdragsgivarna finns i hela Norden. Differ är en del av Xlent Consulting Group.

Läs mer på www.differ.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status