xllnc nordic AB - Xllnc knyter till sig Louise Lindström som specialiserad projektledare för IT på arbetsplatsen

Xllnc knyter till sig Louise Lindström som specialiserad projektledare för IT på arbetsplatsen

Newsdesk 22/6 12:44

Louise Lindström rekryteras av Xllnc som ansvarig och specialiserad projektledare för IT-arbetsplatsen.

Louise senaste uppdrag var som projektledare på Folksam för införandet av Office 2013. Ett komplext projekt på flera sätt inte minst med anledning av de säkerhetskrav som finns och måste beaktas när man gör en så stor och komplex migrering till molnet.

Innan dess arbetade Louise som projektledare vid Stockholm Stad, som siktar på att bli världens smartaste stad, som ansvarig projektledare för införandet av hela det nya telefoniavtalet.

Tidigare har Louise haft två olika tjänster på Coop, som leveransansvarig för utbytet av hela Coops telefoni och som SDM. Leveransen röde 368 butiker, 10 000 nya anknytningar med 6000 nya telefoner vilket ställde högra krav på noggrann organisering av projektet. När det var klart antog hon rollen som Service Delivery Manager för telefonin.

Martin Backman Säljchef på Xllnc hur gick tankarna kring uppställningen av teamet när ni bestämde er för att ta med Louise ombord?

I vår strategi, att vara kundernas naturliga val inom området arbetsplats, så är vi övertygade om att det handlar om att hjälpa nya och befintliga kunder i sitt förändringsarbete och där spelar projektledarna en oerhört viktig roll. Det är i implementationen som grunden läggs för ett långt och framgångsrikt samarbete. Därför sökte vi en person som hade stor erfarenhet av projekt och då specifikt inom området arbetsplats. Det hittade vi i Louise och vi är otroligt glada att hon både delar vår syn på framtidens projektledare och väljer att vara med på vår framtida resa.

Louise Lindström välkommen till Xllnc, den första frågan; Varför IT branschen?

Jag har jobbat med teknik sedan -95, det är i grunden helt enkelt ett intresse jag har som också är mitt yrke. Det är spännande och utvecklande, alltid nya upplevelser. Tekniken är ju det som driver utvecklingen i framåt. Det är triggande att alltid får jobba i framkant med nya produkter och tjänster.

Finns det något specifikt som du brinner för inom teknikbranchen ?

Absolut och det handlar om att leda projekt. Att se ett företag gå in i en förändring och sedan lyckas med det, att det finns mål som också uppnås, det är häftigt.

Du börjar när värmen är här, hinner du få någon semester?

Jag hoppas jag ska få några dagar i hängmattan.

Initialt ska Louise driva en pilot för en nordisk kund som rör en ny printlösning - Direct IP Print vilket är en molnbaserad lösning. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status