Yepstr AB - Yepstr inleder samarbete med Unga Aktiesparare

Yepstr inleder samarbete med Unga Aktiesparare

Newsdesk 13/3 07:10

Varje uppdrag som ungdomar utför genom Yepstr ger poäng och på högre poäng-nivåer öppnas nya fördelar ? allt från högre timarvode till möten med spännande personer. Nu får de som har nått längst chansen att gå en kurs hos Unga Aktiesparare och kanske ta första steget mot ett framtida ekonomiskt oberoende.

? Så fort du får din första inkomst från Yepstr kan du börja spara, säger Tove Zander, vd på Unga Aktiesparare.

Genom Yepstr kan 15-21-åringar tryggt och säkert tjäna extrapengar genom att utföra enklare uppdrag för hushåll i närområdet. Medan de jobbar samlar de poäng och ju fler poäng, desto högre level, där de som är ambitiösa belönas med många fördelar.

På nivå 6 får man till exempel från och med nu tillgång till UA Akademin, en aktieutbildning som bara medlemmar i Unga Aktiesparare annars får gå. I den lär man sig bland annat de fem gyllene reglerna för att bli framgångsrik i sitt aktiesparande: spara långsiktigt och regelbundet, förstå vad du köper, hålla dig informerad och sprida riskerna.

I dagsläget är det åtta tjejer och fyra killar som redan har nått den nivån.

? Precis som i arbetslivet i övrigt lönar det sig att göra bra ifrån sig, men inget kommer gratis. Det är lika bra att lära sig det redan som tonåring ? och också sånt som att inte omedelbart sätta sprätt på de pengar man tjänar, utan spara för att längre fram kanske kunna investera i att starta något eget, säger Jacob Rudbäck, vd och grundare av Yepstr.

Tove Zander fortsätter:

? Att börja jobba i tidig ålder innebär bara fördelar. Du lär dig ta ansvar och att ta hand om din egen ekonomi. Börjar du också spara i tidig ålder kan det ge väldigt stor avkastning på lång sikt och drömmen om ett ekonomiskt oberoende kan komma tidigare än vad du tror, säger hon.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Meda

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status