Yepstr AB - Yepstr växer ? öppnar i Gustavsberg, Ingarö och Åkersberga

Yepstr växer ? öppnar i Gustavsberg, Ingarö och Åkersberga

Newsdesk 28/10 07:05

Yepstr, appen som kopplar samman hushåll med ungdomar för hjälp med exempelvis trädgårdsskötsel, barnpassning och event, växer snabbt och nu öppnar tjänsten upp i ytterligare tre områden runt Stockholm.

Tjänsten används redan av 2000 personer i ett antal kommuner runt Stockholm och sprider sig som en löpeld.

? Vi öppnar bara ett nytt område när vi vet att vi kommer kunna erbjuda en bra tjänst, och det innebär i praktiken att 0,5-1 procent av ungdomarna i området bör ha registrerat sig. På vår hemsida går det att se hur många ytterligare som behövs i ett specifikt område, säger Jacob Rudbäck, vd och grundare av Yepstr.

Nu är turen kommen till Gustavsberg, Ingarö och Åkersberga. Där finns i dag ett 50-tal ungdomar ? så kallade young entrepreneurs eller ''Yeppar'' ? som väntar på att få erbjuda sina tjänster och erfarenheten hittills är att hushållen snabbt hakar på när möjligheten ges.

I samband med starten bjuder man in föräldrar till ett informationsmöte, där man kort går igenom idén och vilka som står bakom samt ger möjlighet att ställa frågor.

? När föräldrarna förstår tjänsten så blir de ofta några av våra mest passionerade ambassadörer. Genom Yepstr skaffar sig ungdomarna arbetslivserfarenhet samtidigt som de tjänar egna pengar. Och eftersom de inte behöver binda upp sig utan jobbar när de vill går det utmärkt att kombinera med skolarbete, idrottsaktiviteter och annat, säger Sofie von Krusenstierna, community manager.

Som Yep tjänar man 75 kronor i timmen som 15-åring och 110 kronor i timmen som 21-åring. För uppdragsgivaren tillkommer en avgift på omkring 10% som bland annat täcker olycksfallsförsäkring.

? Förr räckte det kanske med bra betyg men så är det inte längre. Jobb vid sidan av skolan ger en chans att lära sig vikten av arbetsmoral, hur man presenterar sig själv, samarbetar och säljer ? erfarenheter som i dag är helt avgörande för att få jobb efter studierna, säger Jacob Rudbäck, vd och grundare av Yepstr.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status