Cherryföretagen - Yggdrasil Gaming etablerar sig i Italien

Yggdrasil Gaming etablerar sig i Italien

Newsdesk 19/1 09:01

Cherrys affärsområde Yggdrasil Gaming har påbörjat processen att certifiera sina spel och sin tekniska plattform i enlighet med de tekniska kraven i Italien, där de elva första spelen planeras bli tillgängliga under kvartal 2 2017.

Operatörerna erbjuds tillgång till Yggdrasils revolutionerande samling av marknadsföringsverktyg, BOOST™, samt BRAG som gör det möjligt att dela spelupplevelser på sociala media. De italienska operatörerna, som är särskilt aktiva med spel på mobilen, får stor nytta av Yggdrasils HTML5 plattform iSENSE 2.0 med full integration och som möjliggör samtidig lansering på dator och mobil.

Introduktionen i Italien innebär en ytterligare geografisk expansion för Yggdrasil, denna gång till ett av Europas mest expansiva länder för nätspel. Introduktionen i Italien visar på Yggdrasils engagemang för reglerade marknader där licenser redan har erhållits i Gibraltar, Malta, Rumänien och Storbritannien.

?Vi är entusiastiska över att Yggdrasil nu etablerar sig på den spännande italienska marknaden, där vi redan förhandlar med flera större operatörer. Vi planerar att vitalisera den italienska marknaden ytterligare med framgångsrika spel och marknadsföringsverktyg,? säger Fredrik Elmqvist, VD för Yggdrasil Gaming.

Läs mer på Yggdrasilgaming.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996 25 104,

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status