Cherryföretagen - Yggdrasil Gaming tecknar avtal med Marathonbet

Yggdrasil Gaming tecknar avtal med Marathonbet

Newsdesk 6/2 09:54

Yggdrasil Gaming har tecknat avtal med Marathonbet för att tillhandahålla hela sin framgångsrika portfölj med HTML5 videospel i Storbritannien och .com marknaden.

Spelen kommer integreras genom Yggdrasils framgångsrika iSENSE 2.0 HTML5 ramverk, vilket möjliggör samtidig lansering på dator och mobil.

Marathonbet, som förra året tillsammans med Manchester United, under gemensamt varumärke, lanserade ett live nätkasino, får också tillgång till Yggdrasils samling av integrerade marknadsföringsverktyg BOOST™, inklusive den nyligen lanserade Missions och verktyget BRAG som möjliggör delning av spelupplevelser på sociala media.

?Vi är entusiastiska över att ha ingått detta avtal med Marathonbet vilket ger deras kunder tillgång till hela vår spelportfölj. Vi har verkligen startat året starkt med en lång rad av nya spel och finesser som kommer lanseras under de kommande månaderna.?säger Fredrik Elmqvist, VD för Yggdrasil Gaming.

?Det är varje speloperatörs utmaning att finna balans mellan kvantitet och kvalitet i sin spelportfölj. Yggdrasil Gaming kan erbjuda båda, vilket är anledningen till att vi har valt att integrera hela deras spelportfölj på vår site. Vi ser också fram emot att få tillgång till deras integrerade marknadsföringsverktyg samt att få arbeta med innovativa verktyg som BRAG. ?Gamification? kommer bli en nyckelegenskap under de kommande månaderna vilket kommer ge oss en konkurrensfördel.?säger Christian Melin, Head of Gaming R&D på Marathonbet.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Cherry AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, enligt nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 6 februari 2017, klockan 08:30 CET.

Läs mer på Yggdrasilgaming.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996 25 104,fredrik@yggdrasilgaming.com

eller

Anders Holmgren, VD/Koncernchef Cherry AB (publ), Telefon 0708-607 634,anders.holmgren@cherry.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status