Cherryföretagen - Yggdrasil Gaming tecknar avtal med TAIN

Yggdrasil Gaming tecknar avtal med TAIN

Newsdesk 1/12 09:59

Yggdrasil Gaming har tecknat avtal med TAIN om att tillhandhålla hela sin prisade casinoproduktportfölj.

Yggdrasil kommer att integrera hela sin succéportfölj av HTML5 spel med Tains plattform. Tain erbjuder redan sina samarbetspartners mer än 2,000 titlar från tredjepartsleverantörer. Utöver detta får Tain också tillgång till Yggdrasils samling av inbyggda promotion verktyg BOOST™, inkluderande det nylanserade Mission Feature och BRAG som är ett marknadsföringsverktyg for delning på social media.

Tain är en av de äldsta leverantörerna av plattformar och innehåll till spelindustrin, och en av de tidigaste pionjärerna inom onlinespel.

?Vi är väldigt nöjda gällande överenskommelsen med Tain vilket möjliggör att vi kan addera våra spel i deras redan namnkunniga spelerbjudande. Vi är övertygade om att våra titlar kommer att bli en stor succé hos deras white labels och samarbetspartners, som kommer uppskattas av kunderna. Tain har varit verksamma inom iGaming sektorn sedan de första spelsiterna blev tillgängliga, varför det är extra roligt att få möjligheten att samarbeta med ett så erfaret och välkänt företag. Vi ser med spänning fram emot att se vad de nya ägarna till Tain kommer att göra för att fortsätta utveckla verksamheten.?säger Fredrik Elmqvist, VD för Yggdrasil.

Läs mer påYggdrasil.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996-25 104,Till pressmeddelandet

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status