Cherryföretagen - Yggdrasil Gaming tecknar avtal med William Hill

Yggdrasil Gaming tecknar avtal med William Hill

Newsdesk 30/1 10:02

Yggdrasil Gaming har tecknat avtal med William Hill om en direktintegration av Yggdrasils spel, det senaste i en serie av avtal i Yggdrasils snabbt växande verksamhet via sin licens i Gibraltar.

William Hill får tillgång till Yggdrasils hela utbud av spel, inklusive de framgångsrika spelen Joker Millions, Vikings Go Berzerk och Big Blox. Avtalet innebär en direktintegration där William Hill får full tillgång till Yggdrasils framgångsrika samling av marknadsföringsverktyg, BOOST™ samt BRAG som gör det möjligt att dela spelupplevelser på sociala media. Avtalet med William Hill är det fjärde sedan Yggdrasil Gibraltar erhöll sin licens i juni.

?William Hill är en av de mest respekterade aktörerna inom spelindustrin så det är självklart mycket spännande att få en så respekterad och framgångsrik kund. Efter att vi erhöll vår Gibraltar licens har vi säkrat ett flertal större kunder. Genom att arbeta med de allra bästa i industrin motiveras vi till fortsatt framgång.?säger Fredrik Elmqvist, VD för Yggdrasil Gaming.

?Vi har blivit enormt imponerade av Yggdrasils engagemang i utveckling och deras samling av spel är bland de starkaste på marknaden. Vi siktar på en direktintegration för att kunna dra nytta av alla marknadsföringsverktyg och erbjuda våra kunder en upplevelse värdig William Hill?säger Graeme Powrie, Gaming Commercial Director på William Hill.

Läs mer på Yggdrasilgaming.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Cherry AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, enligt nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 30 januari 2017, klockan 08:30 CET.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996 25 104,

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status