Cherryföretagen - Yggdrasil lanserar white-label utvecklingsstudios för speloperatörer

Yggdrasil lanserar white-label utvecklingsstudios för speloperatörer

Newsdesk 14/9 12:12

Yggdrasil Gaming, Cherry?s spelutvecklings-affärsområde, lanserar Yggdrasil White Label Studios, ett banbrytande nytt koncept som möjliggör för speloperatörer att överta Yggdrasils spelutvecklingsexpertis för att kunna skapa egna skräddarsydda spelautomater på nätet.

Som den första spelutvecklaren i branschen erbjuder nu Yggdrasil operatörerna kundanpassade spelautomater via Yggdrasil White Label Studios. Operatörerna som använder den nya studion kommer att tilldelas ett dedikerat team, vilka kommer att producera skräddarsytt och exklusivt innehåll, placerat på Yggdrasils prisbelönta tekniska plattform och med deras unika PR-verktyg inbyggda. Det kommer krävas minimal teknisk kompetens i speldesign av kunderna eftersom Yggdrasil White Label Studios kommer hantera byggandet av spel, samt tillhandahålla spelservern, utvecklingstesterna, certifiering av spelen och översättningar.

Yggdrasils White Label Studios har kapacitet för upp till tre partner för tiden fram till kvartal 2 2017, och adderar ytterligare kapacitet för att hantera nya operatörer under andra halvan av 2017.

?Yggdrasil White Label Studios möjliggör ett strategiskt engagemang med operatörer där båda parter kan fokusera på vad de gör bäst. En operatör kan sin kundbas, sina varumärken och strategi bättre än någon annan, och vi kan nu möjliggöra och leverera skräddarsydda spelautomater på vår marknadsledande plattform och med vår kunskap inom spelutveckling. Den stora nyckelfaktorn är det exklusiva och kundanpassade innehållet, och denna lösning gör det mycket mer kostnadseffektivt för operatörer att samarbeta med Yggdrasil, för att utveckla denna typ av exklusivt innehåll. White Label lösningar är väldigt populärt när det kommer till tillhandahållande av spelplattformar, men detta är första gången någon har erbjudit White Label speldesign.?säger Yggdrasils VD, Fredrik Elmqvist.

För mer information, gå till Yggdrasil.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996-25 104, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status