Cherryföretagen - Yggdrasil utnämnd till ?Slot provider of the Year? på EGR B2B awards

Yggdrasil utnämnd till ?Slot provider of the Year? på EGR B2B awards

Newsdesk 2/6 11:56

Yggdrasil Gaming, Cherry?s B2B-affärsområde, har fått utmärkelsen ?Slot Provider of the Year? på EGR B2B Awards i London, vilket är ett erkännande av bolagets marknadsledande portfölj av videoslots.

I en kategori med tuff konkurrens, vann Yggdrasil denna ansedda utmärkelse över nio andra nominerade - däribland IGT, Playtech och Microgaming. Domarna var särskilt imponerade av variationen, kvaliteten och konsekvent tillförlitligheten i Yggdrasils produktsvit.

"Winning Software Rising Star på förra årets EGR B2B Awards var helt fantastisk och vi kunde bara drömma om att vi ett år senare skulle röstas fram till Slot Provider of the Year. Detta är verkligen en enormt stor utmärkelse för oss att vinna - du behöver bara titta på de andra kandidaterna för att se vilken viktig kategori detta är.
Jag vill tacka alla som har arbetat så hårt för att göra detta möjligt. Vi har ett helt lysande team och det här priset kommer bara sporra oss att arbeta ännu hårdare för att skapa de allra bästa produkterna för våra kunder." säger VD för Yggdrasil Gaming, Fredrik Elmqvist.

For mer information, gå till Yggdrasil.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Elmqvist, VD Yggdrasil Gaming, Telefon +356 996-25 104,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status