Yobber AB - Yobber inleder samarbete med lokalt mediehus

Yobber inleder samarbete med lokalt mediehus

Newsdesk 16/9 06:14

Yobber erbjuder ett unikt rekryteringsverktyg där kandidaten söker jobb med en video. Nu ska Yobber tillsammans med Sörmlands Media erbjuda lokala företag en lokal marknadsföring för att säkra matchningen av jobb och kandidat och därmed öka träffsäkerheten än mer.

?Starka, lokala företag behöver annonsera lokalt för att hitta sina nya medarbetare. Att synas digitalt idag kan vara avgörande för ett företag på frammarsch, men vi får inte glömma de traditionella medierna. Vi vill hjälpa våra entreprenörsgrannar här i Eskilstuna och Södermanland att hittas och synas lokalt, både i print och digitalt. Detta gör vi bäst med Eskilstuna-Kuriren och Sörmlands Media. Tillsammans kan vi jobba hyperlokalt och erbjuda en stark och unik lösning på den lokala marknaden.? säger Peter Paunovic, VD på Yobber.

Yobber hjälper företag att rekrytera genom sitt rekryteringsverktyg och befinner sig även själva i tillväxt. Kompetenta kollegor som också passar varje bolags företagskultur är A och O för att lyckas med sin tillväxt och Yobber vet utmaningarna med att synas och höras som lokalt företag när man söker efter nya medarbetare. Yobber inleder därför ett samarbetet med Sörmlands Media, just för att kunna erbjuda lokala företag möjligheten att synas i både print och digitalt i exakt rätt geografiskt område. Målet är att stärka näringslivet i Södermanland inom HR, tech och marknadsföring.

?Vi flyttade vårt bolag till Eskilstuna i mars 2019 och kan konstatera att det lokala näringslivet är starkt, men tillsammans blir vi ännu starkare. Yobber är stolta över samarbetet med Eskilstuna-Kuriren och ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans?, säger Peter Paunovic.

?Vi är väldigt glada över samarbetet med Yobber - att hitta kompetent och rätt arbetskraft är idag avgörande för ett företags framgång. Vi vill givetvis hjälpa alla företag att hitta rätt person till rätt plats och i rätt tid. Genom våra starkt förankrade lokala mediekanaler når man flest beslutsfattare i Sörmland när man ska rekrytera.? säger Jenny Hoflund Bergvall, VD för SörmlandsMedia.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status