Yobber AB - Yobber inleder samarbete med Nordens största influencer marketing mediehus

Yobber inleder samarbete med Nordens största influencer marketing mediehus

Newsdesk 15/8 10:56

Yobber erbjuder ett unikt rekryteringsverktyg där kandidaten söker jobb med en video. Företagen som använder Yobbers verktyg finns främst inom service och försäljning, där ett första intryck och personlighet väger tungt. Nu inleder Yobber ett samarbete med United Screens för att erbjuda arbetsgivare helt nya kanaler att hitta sina kandidater via.

?Det traditionella sättet att hitta rätt kandidater genom till exempel printannonsering i dagstidningen fungerar inte längre. Kandidater finns i dag spridda i olika kanaler där de bevakar sina speciella intressen och glädjeämnen i livet. Många har inte ens ett traditionellt CV. För att möta våra kunders behov inleder vi nu ett samarbete med Nordens största videonätverk för influencer marketing, United Screens.? säger Peter Paunovic, VD för Yobber.

Yobber vet hur starkt video är för att komma igenom i bruset, både som kandidat i en jobbsökarprocess, men också i annonseringen av tjänster att söka. Att kunna erbjuda arbetsgivare möjligheten att söka nya talanger via influencers ger Yobber än fler träffsäkra och relevanta kanaler för att hitta rätt kandidat till rätt tjänst. I och med samarbetet med United Screens kommer Yobbers kunderbjudande att spetsas ytterligare och ge en stark position i den digitala utvecklingen inom både HR och media.

?Vi förväntar oss mycket av det här samarbetet och vi väljer United Screens då de kan garantera ?brand safety?, vilket innebär att våra kunder är garanterade att de hamnar rätt med sina budskap ? rakt in i målgruppen. Att få hjälpa våra kunder med den resan är helt fantastiskt?, säger Peter Paunovic.

?Vi är glada över vårt samarbete med Yobber och att kunna tillhandahålla en premiummiljö för Youtube-annonsering via United Screens till Yobbers kunder. Vi vet vikten av att synas i en professionell miljö med sina online video-annonser för att hitta rätt målgrupp. Med Yobbers gedigna kunskap inom rekrytering och framtidens rekryteringsverktyg kommer vi att tillsammans bygga mervärde för kunderna, säger Anders Vesterlund, Sales Director på United Screens.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status