Ytterman Projekt - Ytterman Projekt öppnar nytt kontor i Uppsala.

Ytterman Projekt öppnar nytt kontor i Uppsala.

Newsdesk 29/12 06:30

Vi har länge sett att det finns behov av vår kompetens och våra tjänster även på orter utanför Stockholm. Den 8 januari 2018 öppnar vi upp i Uppsala och anställer samtidigt Martin Pettersson som regionchef Uppsala.

Uppsalas vision 2050 är att expandera med 140.000 invånare och ca 70.000 arbetstillfällen och redan idag finns det på kontorssidan låga vakansgrader. Det innebär att det kommer behöva byggas både bostäder och kommersiella lokaler. Ytterman har flera befintliga beställare i regionen så en expansion till Uppsala känns naturlig. Martin Pettersson, tidigare avdelningschef på Sweco, blir regionchef.

?Det finns en skön framåtanda i Uppsalaregionen. Satsningen kommer i helt rätt läge och det känns väldigt roligt och inspirerande att få ansvara för Yttermans utveckling i Uppsala?, säger Martin Pettersson.

På kort sikt behöver vi rekrytera ett par personer som vill vara med och bygga upp uppsalakontoret. Inom fem år är målet att vara i storleksordningen tio personer i Uppsala.

Bakgrund

Yttermans målsättning är att skapa långsiktiga fastighetsvärden. Det gör vi bäst tillsammans med våra beställare och så nära dem som möjligt. Eftersom många av våra beställare finns på flera platser i landet, är det en styrka att vi också finns där.

?Vi har under en tid arbetat för en framtida expansion genom att dela in organisationen i grupper och under det gångna året har vi implementerat ett nytt verksamhetssystem och en projektledningsmetodik att jobba efter?, säger Patrik Ytterman, vd.

Vi har sedan ett par år tillbaks en extern styrelseordförande som hjälper oss att lyfta blicken och jobba med utveckling av bolaget och med strategiska frågor.

Yttermankontoret i Uppsala blir första steget i vår satsning att finnas på flera orter. Under 2018 planeras en etablering i ytterligare en ort.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Sweco

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status