Professionell förvaltning med många bytta roller – några ögonblick från årets samverkansdag

0
333

Varje år byter medarbetarna på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning roller för att lära sig av varandras arbetsvardag.
–  Det här är en viktig dag för att vi ska utveckla vår breda förvaltningskompetens och förbättra vårt samarbete. Det är grunden för att vi ska kunna ge kunderna en bra leverans oavsett om de efterfrågar totalförvaltning eller vill köpa enskilda tjänster, säger Einar Mattsson Fastighetsförvaltnings vd Magnus Molin.

Årets samverkansdag präglades av stort engagemang, flit och nyfikenhet på många olika platser runt om i stan. Uppe på taket på Skånegatan 63 kunde ekonomichef Boris Dundjerovic och fastighetstekniker Johan Svenningsson njuta en kort stund av den fantastiska utsikten efter att ha sanerat klotter på garageporten.

Erfarenheter av varandras arbete gör att förvaltningsbolaget får större förståelse för kollegornas utmaningar i vardagen. Ekonomer fick besöka ett renoveringsprojekt, fastighetstekniker fick hjälpa till med uthyrning, förvaltare följa med en trädgårdsmästare och en biträdande förvaltare fick hjälpa snickare. Einar Mattsson Fastighetsförvaltning har en bred kompetens och en sådan här dag märks det tydligt hur vi kompletterar varandra och skapar ett mervärde när vi möter många kunders olika behov.

– Ett bättre samarbete ska inte bara synas internt. Det främsta målet är att de boende och våra kunder ser ständiga förbättringar i vår leverans – oavsett om de är en bostadsrättsförening eller en fastighetsägare med hyresrätter. Vår breda kompetens och långa erfarenhet spelar en viktig roll här, avslutar Emma La Fontaine och Esin Gönüldas, projektledare för Samverkansdagen.

Nu ser Einar Mattsson Fastighetsförvaltning fram emot nästa års samverkansdag med fler nya idéer, bättre samarbete och nya effektivare arbetsmetoder.

Source link

Previous articleFörsäkringsbolaget If varnar: Viktig kunskap om husägande har gått förlorad
Next articleEinar Mattssons Utemiljöavdelning ökar metodiskt grönytefaktorn på innergårdarna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here