Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB erhåller en topp ESG rating från Sustainalytics

0
770
Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) har identifierats som ett topp ESG-presterande bolag av Sustainalytics (ESG Regional Top Rated 2023). Sustainalytics täcker över 15 000 företag globalt i sin rating och presenterar årligen toppresterande bolag.

”Denna utmärkelse visar på vårt fortsatta hållbarhetsarbete där vi redan är branschledande inom social hållbarhet. Hållbarhet är helt integrerat i SBB:s affärsmodell och vi arbetar ständigt för att begränsa vår klimatpåverkan,” säger Marika Dimming, IR och Hållbarhetsansvarig på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marika Dimming, IR och Hållbarhetsansvarig på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, marika.dimming@sbbnorden.se

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (SBB) är Nordens ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Bolagets strategi är att långsiktigt äga och förvalta samhällsfastigheter i Norden och hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige samt att bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete. Genom SBBs stora samhällsengagemang finner kommuner och andra intressenter en långsiktig samarbetspartner i bolaget. Bolagets B-aktie (symbol SBB B) och D-aktie (symbol SBB D) handlas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Mer information om SBB finns på www.sbbnorden.se.
Se aktuell börskurs för SBB B aktie hos Avanza =>

Se aktuell börs för SBB D aktie hos Avanza =>

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleTrion som gör upp om Melodifestivalen 2023
Next articleLoomis har beställt 150 bepansrade elfordon för den amerikanska marknaden från Xos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here