SBB förlänger hyresavtal på 15 år med Hässleholm kommun

0
187
SBB förlänger ett hyresavtal med Hässleholms kommun. Avtalet omfattar en yta på 5 385 kvm i fastigheten Lille Mats 4, Kaptensgården och sträcker sig över en period på 15 år. Det årliga hyresvärdet för detta avtal uppgår till cirka 8 miljoner kronor.

I fastigheten, Lille Mats 4, bedrivs ett äldreboende, Kaptensgården för 50 boende. Äldreboendet kommer genomgå renovering under de kommande tre åren vilken kommer att ske stegvis för att minimera störningar för de boende och säkerställa att verksamheten kan fortgå som vanligt.

”Vi är väldigt tacksamma för det fortsatta förtroendet från våra hyresgäster. Att vi kan förlänga detta avtal visar att vårt arbete med nyuthyrningar och omförhandlingar uppskattas och att vår förvaltning levererar hög kvalitet. Vår strävan är alltid att skapa långsiktiga relationer med våra hyresgäster och säkerställa att deras behov möts på bästa sätt. Denna förlängning är ett bevis på vårt engagemang och vår förmåga att leverera värde till våra hyresgäster”, säger Annika Ekström, VVD och Fastighetsdirektör på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

”Vi ser fram emot samarbetet med SBB och är glada över att kunna erbjuda centrala bostäder för våra äldre i Hässleholm. Boendet kommer att renoveras i samband med nytt hyreskontrakt för att kunna fortsätta vara ett attraktivt boende under kommande hyresperiod.” säger Mathias Bjäreborn, Enhetschef, Hässleholms kommun.

SBB fortsätter att fokusera på att tillhandahålla kvalitativa och välförvaltade fastigheter för samhällsviktiga verksamheter. Genom kontinuerliga investeringar och förbättringar strävar SBB efter att skapa trygga och hållbara miljöer för sina hyresgäster.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Annika Ekström, VVD och Fastighetsdirektör, press@sbbnorden.se

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (SBB) är Nordens ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Bolagets strategi är att långsiktigt äga och förvalta samhällsfastigheter i Norden och hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige samt att bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete. Genom SBBs stora samhällsengagemang finner kommuner och andra intressenter en långsiktig samarbetspartner i bolaget. Bolagets B-aktie (symbol SBB B) och D-aktie (symbol SBB D) handlas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Mer information om SBB finns på www.sbbnorden.se.
Se aktuell börskurs för SBB B aktie hos Avanza =>

Se aktuell börs för SBB D aktie hos Avanza =>

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleEinar Mattsson ställer sig bakom uppdaterad färdplan för fossilfri byggsektor
Next articleNya ägare ska ta Klarna Checkout till nästa nivå

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here