VALBEREDNINGEN FÖRESLÅR OMVAL AV SAMTLIGA STYRELSELEDAMÖTER I BETSSON AB

0
520
Valberedningen för Betsson AB lägger fram följande förslag till beslut på årsstämman den 10 maj 2023 avseende val av styrelseledamöter och ordförande.

 

Valberedningen föreslår omval av styrelseledamöterna Johan Lundberg, Eva Leach, Peter Hamberg, Eva de Falck, Louise Nylén, Tristan Sjöberg och Pontus Lindwall.

 

Valberedningen föreslår omval av Johan Lundberg till styrelseordförande.

 

Betssons valberedning består av följande medlemmar:

-Jenny Rosberg, utsedd av Hamberg Förvaltning AB, m.fl.

-Mats Axell, utsedd av Knutsson Holdings AB, m.fl.

-Karin Källström, utsedd av Berit Lindwall

 

Information om Betsson AB:s styrelsemedlemmar finns på bolagets webbplats, betssonab.com

 

Valberedningens motiverande yttrande samt övriga förslag till beslut på årsstämman presenteras i samband med kallelsen till årsstämman.

 

För ytterligare information:

Jenny Rosberg, ordförande valberedningen Betsson AB

Tel: 070-747 27 41

jenny.rosberg@ropa.se

 

Om Betsson AB
Betsson AB (publ) är ett holdingbolag som investerar i och förvaltar snabbväxande bolag inom onlinespel. Bolaget är ett av de största inom onlinespel i Europa och har som ambition att växa snabbare än marknaden, både organiskt och genom förvärv. Detta ska ske på ett lönsamt och hållbart sätt, och med olika lokala anpassningar. Betsson AB är noterat på Nasdaq Stockholm (BETS B).

 
Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleAvstämningsdag för utdelningen fastställd och Amasten Fastighets AB (publ) byter namn till Neobo Fastigheter AB (publ)
Next articleSBB tar in Industricentralen som 49 procent delägare i ett dotterbolag som kommer att äga ca 38,6 miljoner Heba B-aktier – Industricentralen betalar 680 mkr för aktierna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here