Wicket Gaming bjuder in till investerarträff den 28 februari 2023

0
438
I samband med offentliggörande av bokslutskommuniké 2022 och den pågående företrädesemissionen som löper fram till och med den 7 mars 2023, bjuder Bolaget in aktieägare och allmänheten till investerarträff i Stockholm den 28 februari 2023.

 

Investerarträffen hålls på Elite Hotel Stockholm Plaza tisdagen den 28 februari klockan 17:00 på Birger Jarlsgatan 29, Stockholm. Eric De Basso, VD på Wicket Gaming, kommer att presentera bolaget samt hålla i en frågestund. Fika kommer att erbjudas under investerarträffen.

 

För att delta online, använd följande länk: Anslut via YouTube

 

För att delta på Wicket Gamings investerarträff, vänligen registrera er genom att skicka ett mejl till corporate-finance@mangold.se senast klockan 17:00 måndagen den 27 februari 2023.

 

Om Wicket Gaming AB

Wicket Gaming är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, spel och EdTech. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel (“F2P”) inom mobilspel för Android och iOS. Inom EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som Wicket Gaming har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler.

 

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleBlick Global Group: Riktad emission registrerad hos Bolagsverket
Next article”Företaget erbjuder många utvecklingsmöjligheter” — fredagsporträttet med Ricard Fihlén

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here