Wicket Gaming genomför nyemission avseende betalning för Wegesrand-koncernen

0
401Som kommunicerades den 2 augusti har Wicket Gaming förvärvat den tyska edtech-koncernen Wegesrand. Köpeskillingen uppgår till 1,5 miljoner Euro kontant och 2,5 miljoner Euro i aktier.

Wicket Gaming kommunicerade den 5 oktober att avräkningskursen för aktiedelen av köpeskillingen fastställts till 2 Euro. Antalet aktier i köpeskillingen uppgår därmed till 1 250 000.

Wicket Gamings styrelse har med stöd av årsstämmans bemyndigande beslutat om nyemission av 1 250 000 aktier till säljarna av Wegesrand. Teckningskursen ska motsvara 2 Euro per aktie. Baserat på den av Riksbanken angivna växelkursen (1 Euro = 10,9707 SEK) har emissionskursen fastställts till 21,9414 SEK per aktie. Emissionslikviden erläggs i sin helhet genom kvittning av köpeskillingsfordringen.

I pressmeddelandet den 5 oktober uppgavs att antalet aktier i köpeskillingen skulle vara 1 195 381. Detta baserades på en felaktig tolkning av förvärvsavtalet och parterna är överens om att antalet aktier ska vara 1 250 000.

Genom nyemissionen ökar antalet aktier i Wicket Gaming till 7 791 094. Aktiens kvotvärde är en (1) SEK och aktiekapitalet kommer således efter registrering av nyemissionen uppgå till 7 791 094 SEK.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKindred får varning och sanktionsavgift från Spelinspektionen
Next articleVälj inte bort utebelysningen i advent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here