Wicket Gaming lanserar Cricket Manager Pro globalt den 27 februari

0
383Den 27 februari 2023 lanseras Wicket Gamings free-to-play cricket manager spel, Cricket Manager Pro, globalt.

Cricket Manager Pro lanseras globalt den 27 februari, spelet kommer att finnas på Googles app-butik “Google Play” och Apples motsvarighet “Appstore”. Därmed blir spelet tillgängligt för Android- och iOS-användare världen över.

Under februari månad aktiveras alla marknadsföringsaktiviteter. Stort fokus ligger på hur våra internationella cricketstjärnor skall marknadsföra Cricket Manager Pro i samband med den globala lanseringen. AB de Villiers får en särskild betydelse då han har närmare 45 miljoner följare på sociala medier.

I en kommentar säger Wicket Gamings vd, Eric de Basso:

“Äntligen kan vi lansera Cricket Manager Pro för en världsmarknad, efter flera månader av förseningar på grund av tekniska skäl samt implementeringen av specifika användarönskemål har vi nu skapat det spel som våra användare efterfrågat. För Wicket Gaming är det ytterst viktigt att användarna av spelet erbjudits möjlighet att få vara med och påverka spelet. Tillsammans med våra superstjärnor såsom AB de Villiers, Hardik Pandya och Jasprit Bumrah får vi nu optimal draghjälp med att nå världens cricketfans. Vi ser fram emot denna lansering och vi vet även att våra aktieägare gör det”.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleBlick Global Group AB: meddelar utfall i riktad emission
Next articleUnibet – officiell partner till NHL i Sverige

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here