Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand med Bayerns digitala ministerium lanserar två nya episoder av "Wo ist Goldi"

0
1622Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand tillkännager två nya episoder i mediekompetensappen “Wo ist Goldi” med det bayerska digitala ministeriet. Projektet var värt 550 000 EUR när det initierades i mars 2021 och de senaste avsnitten släpps idag den 6 oktober 2022.

Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand tillkännager tillsammans med det bayerska digital ministeriet två nya episoder av “Wo ist Goldi”. Projektet var värt 550 000 EURO när det initierades i mars 2021 och det sista avsnittet släpps idag den 6 oktober 2022. ”Wo ist Goldi” vann en bronsmedalj vid International Serious Play Awards i Orlando (USA).

Spelet är uppdelat i fem episoder. I de enskilda berättelserna tas olika aspekter av kompetent hantering av digitala erbjudanden upp. Barnen glider in i rollen som ett skolbarn som går till botten med den digitala världens gåtor och hemligheter i sin grundskola.

Tillsammans med andra måste problem och konflikter lösas och uppgifter uppfyllas. Bland annat tränas sociala färdigheter. Spelberättelser, dialoger, informativa affischer och spännande pussel förmedlar kunskap om den digitala världen.

Länk till “Wo ist Goldi” trailer:

https://youtu.be/Hm6hmMXVgYI

Länk till original pressmeddelande från Wegesrand på tyska:

https://www.wegesrand.co/wp-content/uploads/2022/10/20221005_WGSRND_WoIstGoldi_Pressemitteilung.pdf

Wicket Media GmbH:s vd, Thorsten Unger, kommenterar:

“En sak var viktig för oss när vi planerade och designade appen “Wo ist Goldi”: barn ska kunna engagera sig i underhållande berättelser med potentiella kunder i en miljö som är begriplig för dem, roligt och spännande och kunna ta itu med världens digitala möjligheter, vilket är nytt för dem. Vi är glada att vi kunde göra detta så bra tillsammans med det bayerska digitala ministeriet, JFF och naturligtvis våra kunder själva, barnen.”.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleIf, Svensk Fastighetsförmedling och Anticimex krokar arm och stärker skyddet vid bostadsköp
Next articleBetsson AB (publ) – resultatuppdatering för tredje kvartalet 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here