Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand tecknar projektavtal värt 4.07 MSEK (370.818 EUR)

0
225Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand har tecknat ett projektavtal i Tyskland med ett av dem största tyska försäkringsbolagen värt 4.07 MSEK (370.818 EUR).

Projektplanen för uppdragsgivaren är att utveckla en interaktiv digital lösning för rehabilitering med levande medicinska coacher och kommer att erbjudas på hemsida, mobil och surfplatta. Projektet beräknas starta i slutet av oktober 2022 och deadline är satt till slutet av december 2023.

I en kommentar säger Wicket Gamings vd Eric de Basso:

“Det är fantastiskt att se hur vårt dotterbolag Wegesrand växer inom segmentet Ed-Tech. Med ett högkvalitativt erbjudande har man under kort tid attraherat en rad nya projekt och kunder och intresset för Wegesrands tjänster och produkter är fortsatt stort. Vi har goda förhoppningar om att bolaget kommer fortsätta sin expansion i en sektor med mycket stark tillväxt.”
 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Denna information är sådan information som Wicket Gaming AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2022-10-12, kl. 09:15.

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleNästan 60 procent har varit nära en viltolycka men lyckats undvika kollision
Next articleInbjudan till presentation av Betsson AB:s resultat för tredje kvartalet 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here