Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand vinner två priser för sitt serious games projekt Erhard City

0
1161Wicket Gaming är glada att kunna meddela att företagets dotterbolag Wegesrand har vunnit två priser för sitt serious games projekt Erhard City vid Australian LearnX Live Awards.

Erhard City, ett serious games projekt utvecklat av Wicket Gamings dotterbolag Wegesrand, har vunnit ett diamant- och ett guldpris för  “best elearning – design interactive scenario” och “best elearning design – microlearning” vid Australian LearnX Live Awards. LearnX Live Awards är en internationell prisutdelning som har uppmärksammat enastående projekt och lösningar inom flera områden inom talanghantering sedan 2008.

Det ekonomiska simuleringsspelet Erhard City gör nuvarande ekonomiska utmaningar spelbara samtidigt som de förklarar de grundläggande principerna för den sociala marknadsekonomin. Spelet skapades i samarbete med Ludwig Erhard Zentrum (LEZ) och ekonomen Prof. Dr. Jan Schnellenbach från tekniska universitetet Cottbus-Senftenberg.

Länk till projektet:

https://www.wegesrand.co/erhard-city

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleWiget fördubblar omsättningen under fotbolls VM
Next articleScope bekräftar BBB rating för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB; ändrar Outlook till Stabil

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here