CTEK samarbetar med Rexolution för att tillhandahålla smart och säker elbilsladdning för svenska fastighetsägare

0
189
CTEK samarbetar med Rexolution för att tillhandahålla smart och säker elbilsladdning för svenska fastighetsägareCTEK, det ledande globala varumärket inom fordonsladdning har tecknat ett samarbetsavtal med den svenska energispecialisten Rexolution för att leverera ett brett utbud av EV-laddningslösningar för fastighetsägare i hela Sverige.

State-of-the-art EV-laddare och utrustning från CTEK, med säte i Sverige, kommer att bli en integrerad del av Rexolution som är en omfattande tjänst för elbilsladdning, solenergi och energieffektivisering från Rexel Sverige AB.  

Rexolution erbjuder en heltäckande tjänst för att stödja fastighetsägare att komma igång med  EV-laddning. Allt från att fastställa laddkraven för en fastighets hyresgäster och besökare, till installation av laddare, tillhandahålla mjukvara, service, support och underhåll. Rexolution samarbetar även med  fastighetsägare för att beräkna potentiella intäkter från elbilsladdning och ge råd om hur man förvandlar installation av laddare till en lönsam investering.

Peter Görtzen, chef grossistförsäljning EMEA på CTEK säger: “Vi är glada över att samarbeta med Rexolution för att  stödja utrullningen av smarta och flexibla EV-laddningslösningar för fastighetsägare. Rexolution står för  smart serviceutveckling och CTEK för spjutspetsteknik som har flexibilitet och enkelhet i sitt hjärta. Båda företagen har ett djupt engagemang för att stödja övergången till en hållbar och grönare  framtid, vi är glada över att arbeta tillsammans för att driva detta framåt”.

Anna-Karin Lindblom, chef för digitala tjänster och innovation för  Rexel Sverige säger: “CTEK har väl beprövade produkter, ett starkt varumärke och ligger i framkant inom e-mobilitet. Med CTEK i vårt sortiment kommer vi att kunna erbjuda ökad flexibilitet och ett större utbud av EV-laddningshårdvara, vilket säkerställer snabba installationer av högsta kvalitet för fastighetsägare som väljer Rexolution-tjänsten. Många installatörer arbetar redan idag med CTEK och  är bekanta med CTEK:s state-of-the-art Chargestorm Connected 2 laddare. Genom detta nya partnerskap kan fastighetsägare vara trygga i de säkraste, mest flexibla och bästa laddningsalternativen, allt uppbackat av enastående kundservice.”  

Redan 2030 kommer det enligt nya uppskattningar att finnas drygt 2,5 miljoner el- och laddhybridfordon i Sverige enligt Bil Sweden. Behovet av laddning kommer därför att öka avsevärt, EV-laddare behövs hemma, på jobbet och på offentliga platser.

För mer information, besök ctek.com/business-se och rexolution.sePress Enquiries

Katharine Parker, PR & External Communication Manager

Tel: +44 (0)7974 141266

E-mail: katharine.parker@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here