Vasakronan väljer Einar Mattsson för totalförvaltning av bostäder i Stockholm

0
199

Från och med den 1 oktober 2024 tar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB över förvaltningen av Vasakronans tre bostadsfastigheter i Stockholm – Gamen 12 på Södermalm, Telefonfabriken 1 vid Telefonplan samt Blåmannen 20. I dessa fastigheter finns 782 bostäder på cirka 19 000 kvm. Uppdraget avser totalförvaltning.

– Vi på Einar Mattsson fastighetsförvaltning ser verkligen fram emot att få starta totalförvaltningsuppdraget av Vasakronans 782 bostäder i Stockholm city.  Det är en stor, professionell, långsiktig fastighetsägare med ett imponerande hållbarhetsarbete och sunda värderingar som vi länge velat arbeta med, kommenterar Magnus Molin, vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Med Einar Mattssons långa erfarenhet av bostadsförvaltning kan vi tillföra mervärde för både hyresgäster och fastighetsägarens affär. Vi startar totaltförvaltningsuppdraget med tekniska besiktningar för att skapa goda förutsättningar för förståelse för fastigheterna och kommande underhållsarbete, säger Emma Beck-Friis, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Om bostäderna som totalförvaltas
Totalförvaltningen omfattar huvudsakligen av studentbostäder i Gamen 12 som ligger i Skrapan vid Götgatan på Södermalm och i Telefonfabriken 1 vid Telefonplan. Utöver dessa ingår även förvaltningen av de radhus och hyreslägenheter som är belägna på taket på fastigheten Blåmannen 20 (Klara Zenit).
Uppdraget innebär totalförvaltning av sammanlagt 782 bostäder.


Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB:s tjänster

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning erbjuder totalförvaltningsuppdrag och deltjänster. På uppdrag av Vasakronan kommer vi att arbeta med administrativ och teknisk förvaltning samt drift. Inom ramen för den administrativa förvaltningen företräder Einar Mattsson fastighetsägaren i kontakten med hyresgästerna. Einar Mattsson kommer också att företräda fastighetsägaren vid uthyrning eller omförhandling av lokalkontrakt samt hyresförhandlingar. I den tekniska förvaltningen agerar Einar Mattsson som fastighetsägarens förlängda arm och hanterar myndighetskrav, sidoleverantörer och planering av underhåll. Vi arbetar även för att säkerställa att nya installationer optimeras för rätt energiåtgång. Driften kommer att arbeta förebyggande för att hålla fastigheten i ett gott skick.

Source link

Previous articleSBB etablerar nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake som tecknar ett låneavtal om cirka 5,7 miljarder kronor
Next articleIf i Almedalen lyfter hållbart arbetsliv och näringslivets klimatmål

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here