CTEK utses till finalister på E-Mobility Awards

0
409CTEK är stolta över att ha utsetts till finalister i inte bara en, utan två kategorier i E-Mobility Awards som hyllar uppfinningsrikedom, innovation och prestation inom e-mobilitetssektorn. Tillkännagivandet kommer mindre än en månad efter att CTEK utsågs till finalist i The Electric Vehicle Innovation & Excellence Awards (EVIES) den 5 oktober i London.

På E-Mobility Awards, som nu är inne på sitt andra år, är CTEK finalister i kategorierna Innovation och Overall Achievement. I kategorin Innovation uppmärksammade domarna CTEK Chargestorm Connected 2, en smart och pålitlig laddningslösning för elbilar som anses vara ett svar på kundernas och installatörernas efterfrågan.

Medan nomineringen i kategorin Overall Achievement uppmärksammar CTEKs investering i FoU och dess oöverträffade fokus på produktutveckling och fortsatt innovation. Vilket i sin tur har banat väg för många partnerskap med nyckelaktörer på de globala energi-, EV- och fordonsmarknaderna.

CTEK-varumärket har varit synonymt med högkvalitativa, pålitliga fordonsladdningslösningar i många år. Utnämningen i två av dessa prestigefyllda E-Mobility-utmärkelser ses som ett erkännande av engagemanget för omställningen till en grönare mobilitet, genom innovationer inom den växande EV-sektorn.

CTEK tävlar med över 20 företag om topplaceringen i kategorierna Ingenuity, Innovation och Overall Achievement där vinnarna kommer att tillkännages vid en glittrande prisutdelning, som äger rum den 26 januari 2023 på British Motor Museum, Gaydon. För mer information besök https://e-mobilityawards.com/Presskontakt

Katharine Parker, Group Communications Manager

Tel: +44 (0)7974 141266

E-mail: katharine.parker@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder. 

Mer information om CTEK finns på www.ctek.com. 

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleElon väljer Zimpler för smidigare B2B-betalningslösningar
Next articleUppdatering om Loomis aktieåterköp under fjärde kvartalet 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here