CTEK utses till vinnare på SEMA Global Media Award 2022

0
425CTEK koras till vinnare på SEMA Global Media Award 2022. Vinnaren är CTEKs banbrytande produkt CS FREE, den multifunktionella och bärbara 4-i-1-laddaren. SEMA Global Media Awards (GMA) uppmärksammar enastående produkter inom specialutrustning och tillbehör, som skulle ha en stor dragningskraft i länder utanför USA. Juryn består av internationella journalister från sju olika länder.

“Att bygga, anpassa och göra fordon personliga har vuxit över hela världen”, säger Linda Spencer, SEMA-chef för internationella och statliga relationer. “GMA-programmet utnyttjar de bästa internationella medieexperterna för att väga in vilka nya produkter som sannolikt kommer att lyckas på sina hemmamarknader. Den globala marknaden för specialutrustning för fordon består av entusiaster som brinner för hobbyn. Denna passion finns inte bara i hela USA utan också på otaliga platser runt om i världen, inklusive i Dubai, Förenade Arabemiraten, Melbourne Australien och Stockholm, Sverige.”

Programmet i år inkluderade 23 högt ansedda domare som övervägde och utvärderade nästan 2000 produkter innan de nådde ett beslut. De ville hitta den produkt som skulle tilltala kunderna i deras hemländer mest.

“Efter att ha använt CTEK-laddare i ett antal år var det ett mycket enkelt val för mig att rösta på CS FREE”, säger Mike Rysiecki, skribent på tidningarna Fast Ford, Auto Italia och Retro Ford. “CS FREE är ett bra val för många olika användningsfall på min hemmamarknad i Storbritannien och Europa, från bilentusiaster, terrängentusiaster, motorcyklister och fler.”  

CS FREE är fyra förstklassiga produkter i en bärbar enhet – Adaptive Booster, smart underhållare, batteriladdare och högteknologisk powerbank. Adaptive Booster ser till att ditt urladdade batteri kan starta på ett säkert och smidigt sätt på cirka 15 minuter. Du kan använda CS FREE på flera sätt; Använd den som en bärbar laddare för att driva upp batteriet, anslut det till ett eluttag eller så kan du till och med ansluta det till ett solpanels-kit! Dessutom kan du också ansluta den till ett 12V-batteri för fullständig laddningsfrihet vart du än går. När du använder det som en Smart Maintainer kan ditt batteri förbli i optimalt skick oavsett vart du är. När du använder den som en högteknologisk powerbank kan du fylla på batteriet på din smartphone, din bärbara dator eller kamera oavsett var du är.

CS FREE är en tillgänglig och lättanvänd produkt – inga onödiga lägen eller knappar, bara en tydlig display med led-lampor som räknar ned och visar dig den tid som återstår innan batteriet är fulladdat. Den kan ladda och underhålla alla typer av 12V – och litiumbatterier (LiFePO4) och det finns ett omfattande utbud av tillbehör som ger användarna frihet från ett eluttag.

“Vi kunde inte vara gladare över att CS FREE uppmärksammades av internationella journalister som en produkt de ansåg ha ett stort värde för kunder i sina respektivehemländer”, säger Bobbie DuMelle, executive vice president på CTEK i Amerika. “Som företaget som uppfann smart batteriladdningsteknik arbetar våra team outtröttligt för att fortsätta förnya sig och försöka ge kunderna den typ av frihet och flexibilitet de önskar när det gäller batteriunderhåll. Uppskattanden i form av utmärkelser likt dessa uppskattas oerhört av hela vårt företag.”Presskontakt

Katharine Parker, Group Communications Manager

Tel: +44 (0)7974 141266

E-mail: katharine.parker@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder. 

Mer information om CTEK finns på www.ctek.com. 

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKindred diskuterar ansvarsfullt spelande med beslutsfattare i Sverige
Next articleRiskvärdering för onlinespel höjd till högsta nivå av EU-kommissionen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here