Fortnox lanserar koncernrapportering 2023

0
54
Fortnox lanserar koncernrapportering 2023Nu presenterar Fortnox den nya produkten Fortnox Koncernrapportering. Den är efterlängtad av många kunder och är ett självklart tillägg i en sömlös svit för löpande redovisning samt rapportering. 

– Produkten kommer stödja dels konsolidering för koncernredovisning, dels rapport- och analysverktyg som kan skapa olika rapporter och visualisering av nyckeltal. Vårt erbjudande blir nu en komplett produktsvit för löpande redovisning, bokslut, skatt och koncernrapportering, säger Jesper Svensson, affärsområdeschef Entreprenören på Fortnox. 

Fortnox Koncernrapportering kommer vara helt integrerad i Fortnox gränssnitt. Den riktar sig i första hand mot redovisningskonsulter, men även mot enskilda företag. 

– Detta blir en självklar del av Fortnox erbjudande och förenklar koncernrapporteringen avsevärt genom att hantera koncernens alla företag i ett och samma verktyg. Många företag har länge kämpat med svår och komplicerad koncernrapportering – fram till nu, säger Camilla Skoog, affärsområdeschef Byrån på Fortnox. 

Fortnox Koncernrapportering släpps efter halvårsskiftet 2023. Fortnox Koncernrapportering är resultatet av ett nytt samarbete med Boardeaser AB, ett företag som erbjuder en molntjänst för professionell bolagsstyrning. Boardeaser AB utvecklar mjukvara för att förenkla och effektivisera vardagen för styrelse och ledning. De grundades 2015 och är baserade i Stockholm.

För mer information, kontakta: 

Jesper Svensson, affärsområdeschef Entreprenören, på jesper.svensson@fortnox,se, 070 – 851 52 19

Camilla Skoog, affärsområdeschef Byrån, på camilla.skoog@fortnox.se, 0703 – 49 69 89 
Om Fortnox

Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

För ytterligare information se www.fortnox.se

Se aktuell börskurs för Fortnox aktie hos Avanza och Nordnet!

Läs hela pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleSBB tar in Industricentralen som 49 procent delägare i ett dotterbolag som kommer att äga ca 38,6 miljoner Heba B-aktier – Industricentralen betalar 680 mkr för aktierna
Next articleSpelinspektionen ska kartlägga varför spelare väljer att stänga av sig från spel samt spel utan licens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here